what he don't get

Imorse tog jag & johan en tripp till sjukhuset, dom hittade inga fel så nu får man gå & ha ont i några veckor till sedan ska dom göra nya prover. Kul... kul.... JÄVLIGT KUL! :P Annars så händer det inte allt mycket. fick 20 nya black molly häromdagen. Så är någon intresserad utav lite yngel så vet ni vem ni ska prata med ;).

Nu ska jag ta tag i askungens sysselsättningar innan johan kommer hem från jobbet.
 
 

Come madly to me

Hade en superbra födelsedag igår,
mysigt med folk hemma. fick till en sjukt fin tårta. :D
Lyckad dag helt enkelt. Bjuder på lite bilder.
 
 

A million times



Sådär ja, har vi avverkat en middag hos familjen Lindbergs på Alnö
. Johan vart så full som vanligt så slutade i familje bråk & allt som hör till. HAHAHA, ne ;P nu ljuger jag. Varit en helmysig dag med sol, kubb & sjukt god mat. :-D Härligt som satan. Nu ska vi krypa ner i sängen och ha lite söndagsmys till en skräckfilm.
 
 

You will be mine

 
Underbara lilla mongo kisse. :D
Icarus <3

Don't chase

Idag har jag egentligen inga planer alls. Ska försöka få med mig min lilla räv till affären och köpa saker som är nödvändiga, såsom ny duschtvål & annat skit. :D Shopaholic så det bara skriker om det. Så så äre med det.
 

Thats the one that matters

Idag känner man sig riktigt duktig må jag säga :-D Nu blir det sängen med min älskade lilla groda. Han ska jobba fredag/lördag. Så får passa på att avnjuta honom inatt. :)
 
 
.1.72.

I was dreaming

 
 
I fucking love you <3

I have more to do

Mina nya sängkläder har ju kommit. Hur underbara som helst. :-D sjukt nöjd.
 

You make me feel

Imorgon har jag mina 5 sista samhällstjänst timmar. Ska jag vara helt ärlig så känns det trist som f-a-n. Har varit nu på ett dagis i bosvedjan. Och ungarna & personalen är helt underbara. :( trist trist trist. Men skönt att ha dom gjorda då det snart är dags för rättegång 2.
 

In your head

Idag kom pappa förbi på en kopp kaffe och så bjöd jag på lite äcklig pannacotta, ;D Förutom att han gnällde på allt så var det trevligt att han kom förbi. Sedan så sa han : Ja tur att inte Johan var hemma. Då hade jag blivit tvungen att krama honom också. HAHA.. Skönt att han har samma kärlek till honom som jag ;)
 

RSS 2.0