Loving the people that love me

Världens finaste Missy är ju förmodligen med kissebebisar igen,
denna gång håller vi tummar och tår på att det är något levande kommer kommer ut.
Isåfall, så blir det att behålla en liten. Dock så är det över 60 dagar kvar, but still.


Like you did care



Be kind, because everyone you meet is fighting a hard battle.


I won't cry

 


Här är mina suuupersnygga skal :-D frakten gick sjukt mkt fortare än vad jag förväntade mig. Blev även en sväng på stan idag med syster, köpte sånna nagellack så man kan göra fransk manikyr och även ett par örhängen. =)

 

Nu ska jag skutta in i ett vaaaarmt skummigt bad. ska bli mega skönt.


Rolling in the deep

 

Idag avlivades våran lilla gostroll Psycho! :(
sov gott lilla hjärtat


You love me so strong

 

ååh, kanske hur bra som helst? ÄLSKA!!


I don't have time with you

Fan, internet shopping är farligt, :o !! Haha, beställde två nya iphone skal förut. =)
suuuper fina! Så går allting som det ska så ska jag beställa fler skal därifrån.
Så nu sitter jag glatt och väntar på min iphone, mitt halsband & mina skal.



Nyfikna ? ;) det förståår jag!

Everybody wants to party with you

Fyfan idag på skolan var jag dödligt trött. Höll fan på att somna till där en gång, men vaknade till av att någon knäppte med pennan, XD haha, så nu är jag iaf ledig tisdag/onsdag, blir att läsa ihjäl sig om bakterier o grejer som vi fått i uppgift.


And you give yourself away

Detta halsband har jag precis skickat efter, Från stylebytyra.
Har länge velat ha ett korshalsband och tyckte detta var superfint. :-D


You're still with me in my dream



Everytime you swallow,
do you get a taste of the bullshit you've become?

I don't know who Iam

 

Guuuuuuud vilka proppar polisen är.. det blir tydligen rättegång...... less jag blir, hade dom inte bara kunna gett mig en jävla dom? Nejnej ja ska tydligen få ödlsa min dyrbara tid på dom nu också. idioooter.


You want me to have control

Ojojoj, dåligt med uppdatering här, ;p Kan göra det lite kort och skriva att igår var det skola, birsta & umgås med mimmi, vi såg film åt lite gotta, åkte omkring lite och var utanför memento och kollade på fulla pinsamma människor.


Idag har det varit en mysdag, =) vaknade rätt sent hemma hos mimmi, hon gjorde en riiiiktigt god cafe latte och sedan drog vi en sväng på birstas zoo och köpte en fiskgrej till hennes akvarium, sedan drog jag ner på stan och mötte upp familjen + madde så gick vi först på Ming palace och åt middag sedan blev det bio. =) hur mysigt som helst.









Party in my head

Idag åker telefonjäveln tillbaka =) det är något fabriksfel på den, sjukt störigt att just jag fick den. Men jaaa. ska försöka reklamera den så ja får pengarna tillbaka och köpa den någon annanstanns istället, annars kommer jag bli utan mobil i flera veckor, och det känns inte så jävla peppande? näää.. juste.



Så jaa, frånochmed idag har jag ingen mobil på obestämmd tid, :P

The one who told you

Jaaa, till att börja med så fick jag hem min iphone idag, dessvärre verkar det vara nått fel på den så den ska förmodligen in på reparation, KULLLLLL... inte. :P


Det roliga är att jag umgåts med christoffer idag, färgade hans hår och såg film. =)
" Hur många lingon finns det i världen "




Och titta, min älskling missy har skaffat pojkvän :D




missie


You better be good at it



Success is like being pregnant: everybody congratulates you,
but nobody knows how many times you've been fucked


From the ice inside your soul

Fyfan vad jag var less inatt, gick och la mig runt 11 tiden, somnade runt 3 halv 4. En aning drygt? JAPP!!! Så imorse klockan 05:30 när väckarklockan ringde var jag iiicke glad tjej, haha :p. Nu ska jag iallafall ut med ilska innan jag går till bussen, mitt lilla troll.


I want you to be

 

Har ääääääntligen beställt min dröm mobil, 7000:- fick jag betala för detta lilla helvete! Beställde en 32gb påengång, tjejen som alltid ska vara värst!
Så denna dyker väl upp till veckan :-D WIIIHHHHO.


where dem girlz at

sådäär ja, klockan är snart sju och jag har redan duschat, fixat mig, fikat, varit ute med ilska, gett ilska mat & nytt vatten, effektiv or what? Ska snart gå till bussen och åka till skolan, slutar väl runt tolv nångång idag, =)



bjuder på en gammal bild på mig & smirre.

You make me strong

Första skoldagen idag, =) mycket nice.. jag tror jag skippar att gå till skolan övertrött något mer, sov 1½ timme inatt, så jag var lite tiptop. :-P


Iallafall så skulle läraren gå igenom brandövning, (sånt lär man sig första dan) Så det innebärde iallafall att alla skulle ställa sig på led efter bokstavsordning innan man tillsammans gick ut.. Efter mycket om&men kom det fram till att JAG står sist i ledet.




Det förklaras också att man ska hålla koll på den framför & bakom sig. Så tjejen framför mig säger nått i stil med " det är väl snarare så att man armbågar sig för att komma ut "

Så jag började asgarva, sedan kunde jag inte sluta. För jag stod och tänkte, " haha, fuck this, jag ska ut först " .. så såg jag mig själv springa ut där, knuffade och fällde alla andra. Och dagen efter skulle det stå stort


" En elev från skolan överlevde branden,
resten av eleverna trampades ihjäl utav henne "



HAHAHAHAHAHAHAHAHHA, asså jag doooog. :P stod verkligen och asgarvade, helt för mig själv. så läraren bara : Ja? det kan ju kanske låta lite roligt att vi ska hålla koll på varandra? Men de va ju inte det jag skrattade åt, hahahahah... sen satt vi oss iallafall, och jag kunde fortfarande inte sluta skratta, SINNES :P


titta så söta skolprylar jag köpte idag =) KITTYYYYY <3




You make me this

Titta här vad duktig jag har varit,
har suttit och pressat massa juice av apelsiner, :D



Who are you?



OOooooh, denna vill jag se, i ett kolsvart rum.. :-D helst inte ensam! he-he

You can feel my love

Märks att ilska löper nu, var ute med henne för en stund sedan, och så släppte jag henne lös i skogen. Så började hon springa ifrån mig, så jag sprang ifrån henne och när hon märkte det så sprang hon emot mig, så jag stannade ju... så fortsatt hon springa emot mig och bet mig i benet & armen och fick värsta psykbrytet XD



Nej ilska har inte alla hästarna hemma inte, :D tokstolle.

I wanna have a home

Titta så fina strumpor jag köpte idag på selånger :-D sjuukt fina!!


I don't wanna be you

Moving on is simple, it's what you leave behind that makes it difficult.


Time don't stand still

Blev att jag trillade in på gamla bilder ikväll, och shit vad man saknar tiderna som varit. Sämst att man inte tog vara på allt man hade då.. Kanske så det ska vara? ;p Vilka är på?
Vi spolar tillbaka till 2005, gör om gör rätt. ELLER? :-D










Stay with me

Whopwhop, Jag har absolut iiiiiiiingenting intressant längre i mitt liv, har tagit en paus från mitt rockstars liv till skolan börjar, HAHAHA... låter vettigt? Nää men den 26:e ska jag och mimmi gå all in, kommer bli grymt, =) Tills dess ska jag bara ta det lugnt och gå här och lalla på. Skolan börjar på måndag, nervös som fan, that's me.



Sen har jag sjuuuukt svårt att bestämma mig om jag vill åka utomlands i oktober/november eller om jag ska köpa en fucking iphone och skjuta upp utomlandsresan till nått lov nästa år. :( Jobbiga val!!!!

Tell myself the truth

Usch vad hemsk jag är, skolan börjar på måndag och jag sover mer än gärna till halv två på dagarna!! Jag är förresten sjukt sugen på att ta en sista minuten utomlands på höst-lovet! :-D Jag & mimmi funderar på det iaf. :-D Dör jag på flygplanet dör jag lycklig iallafall. hahah!


It ain't what they call you

When people hurt over and over again just think of them as sandpaper, they may rub and scratch you painfully but you end up smooth and polished, while they end up useless.


Happiness is like a butterfly

Har haft en helbra dag med min bästa Mimmi idag. =) varit och shoppat på stan (köpte en superfin kofta), käkat på kebab city, varit på bio (Bad teacher) & umgicks en stund med Christoffer. Så jaaaa, ni kan lätt vara avundsjuk på min dag!!








Här är min FIIIIINA present jag fick av mimmi för att hon lämnade mig i sverige en vecka medans hon åkte till spanien, HUR FIN???? sjukt fin :-D


I wanna see if you can give me more

When you are in a relationship,
always aim to keep your other half happy,
because as soon as you start slacking,
someone else will see it and step in and do your job.


You are not mine

Goya's ghost & Closer

 


Sett dessa två filmer ikväll :) båda var riktigt bra.
Men sluten fattade jag inte helt.

All day all night



If you're going through hell, keep going.

Don't you ever leave me baby

Haha min älskling. <3


Give me something to remember

Blev en snabbis in till stan endå idag, =) köpte en kalender och hårfärg, så har hunnit färga håret idag vilket känns asskööönt, ;D trivs fan bättre i mörkare hår, när ska jag inse det? >.< idag? KANSKE!!!


I hope it rains

Whoop .. =) Christoffer kom hit och tog en låååång promenad på 2½ timme med mig och ilska, ;p blev en jävla tur runt bredsand och även en sväng förbi min pappa! :p Christoffer har jag förmodligen skrämt iväg nu, så de är ju halvdåligt ;-)


Men han måste lära sig "the hard way" han också. :-D


How come you are so far away?


Jag veeeeeeet, det är förbjuden humor, BUT still. :P lite rolig?


You won't leave me alone

Min älskade Mimmi ringde mig från spaninen förut, Gosh I miss that giiiiirl :-D Just nu sitter jag i kalla sverige, kollar på våran fullmåne och mimmi sitter i spanien och kollar på samma fullmåne, hur coolt är inte det? :)




Kvällen har varit hel lugn som planerat
.... har glott lite film, blue crush 2, LAM JÄVEL!!
Se den inte, inte värt det. haha...

I want you even more

Omg, jag är den sista som gråter till filmer,
har väl gråtit till högst 10 filmer under snart 22 år.
såg nyss filmen : Hesher


Och helvete vad jag grät på slutet, sjuuuuukt :p
förstår ni då?  den är fucking speciel!




SEEEEE DEN!!!! :-D

You should wan't me

Känner mig sjukt trött även fast jag sov till halv två idag, konstigt dedär.. funderar på om jag ska dygna idag.. blir nog så. Idag ska jag bara ta det lugnt heeeeela dan, hade planer på att åka in till stan och köpa en kalender och hårfärg, men nää :-D tar det till veckan istället.



Ooooh, Christoffer lyckades för första gången lura mig idag, jävla unge XD Han lurade mig att han skulle KANSKE bli pappa. :P haha, blev lite besviken när det kom fram att han ba lurades. men eloge till honom att han lyckades.

For you my love

Sometimes you have to speak quieter to see who's really listening.


Hands on my body

Åh vad glad jag är nu, har ÄNTLIGEN hittat och bestämmt mig för en tatuering. Den är perfekt!!!! Nu längtar jag tills jag ska göra den, eller ja.. tills den är klar. lär ju göra ont som SATAN :P



INTE denna ;)

Wanna take you home


Sometimes you got to step up and fight
only to see who's standing by your side.


Soon time to say goodbye

whoppp... Igår var jag hem till christoffer i gnarp, ja vet..... hemska ställe. Men what to do.... Vi såg en film och han valde den sämsta filmen som han hade, BRA JOBBAT!!! Styckade människor och jävulskap. Gah, bad tillochmed han stänga av den tillslut :P



När jag kom hem så somnade jag nästan påengång, var sjukt trött.

You're trouble for me

Fyfan, vi kommer vara utan badrum i 2 veckor, dom ska byta ut golvet.
Så jaaaaa. 2 veckor utan toa & dusch. känns ju roligt...... eller?
får hoppas att golvläggarn är JÄÄVLIGT snygg, annars är det inte värt det.



googlade golvläggare, och denna hottie får gärna komma hit! He-He!
men med min tur kommer det komma en illaluktande hårig 55+ are.

Next time I'll be bullet proof

The difference between a mosquito and a slut,
when you slap a mosquito, it stops sucking.


Wanted!!!!!!

Dessa tatueringar är TO-DIE-FOR!!!!!!!!!
Längtar som en tok tills jag ska göra mina!




(tryck för att se större)




I wanna have you close

Jag måste färga håret snart, dock kan jag inte bestämma mig om jag ska fortsätta med rödbrun eller om jag ska färga mörkbrun igen, what do ya thiiiiink? :O


rödbrun vs. mörkbrun ?


Give me everything

Fan man har blivit lite bortskämd sedan man flyttade hem igen,
idag har jag fått lagat mat, tvättat & tagit hand om ilska.
Och jag är helt sluuuuut.... :( Blir ingen hemmafru av mig inte..


I'll always love you



The best way to not get your heart broken,
is to pretend you don’t have one.

Stop and stare

Kul att vakna, gå in på facebook. och har fått ett mail att jag, mimmi & sandra blivit anmälda för att vi tydligen gjort " olaga intrång " den dan vi var på norra berget och gick in till fåren 2 minuter. :P Känns sjukt lamt.. Jag kommer snart ha mer polisanmälningar på mig än nån värsting. LÖJLIGT!



Så jaa, folk kan ju sluta ragga på mig från&med nu, för jag kmr ju säkerligen snart sitta i fängelse, tre polisanmälningar inom loppet av två månader. Good girl! Olaga hot mot tjänsteman, olaga hot & olaga intrång. HAHAHAHAAH jag dör. vilken värsting jag har blivit.. Synd bara att alla anmälningarna är sjukt töntiga.

Let me see you sugar

Igår var det boda borg med totte :-D fyfan det var så ruskigt roligt. En bana fick jag sån jävulsk panik i, skittrånga gångar man skulle krypa i. USCH!! Vi klarade iaf 12 banor och idag har jag träningsvärk i axlarna som faaaaan! XD


Im giving you up forever



When you find the right one, you will know because
that love will make you want to call up your ex and thank them for letting you go.


Everything we should want to be


Never reject anyone in your life because
good people give us happiness and
bad people give us experience.
Both are essential in life.


Kind of funny

Kenths dator är dum i huvudet, firefox krashar typ, HELA tiden. orkar inte sitta vid min för den låter så jävla mycket så jag får huvudvärk. Och det är fan seriöst...... Så sen är jag asless för jävla christoffer är en mupp, jag gjorde fan honom ashäftig, så pratade vi inte på 2 veckor så har han gått tillbaka till sin jävla mupp personlighet!!! ARG TJEJ XD han har så sjuuuuukt mycket att förklara för mig imorgon!! ojojoj, vill inte va i hans skor.


Snart äre väl dags o sova för mig, ska upp skittidigt, typ om 6 timmar, hehehehe. och jag lär ju somna om 4, ;) haha men de är nice... härdad jag.


SAKNAR MIMMI :( <3

Everyday you are here



Never assume that you know what's going on in someone's life
unless you heard it straight from the source

A friendship you can trust

Bläääää, mimmi åker till spanien idag, sug min kuk vad tråkigt :( Utgången igår var helt okej, hade kunnit varit sjukt mkt bättre om det hade varit 100000 liter alkohol inblandat ;p. Konstigt nog mådde jag dåligt som ett as "imorse" när jag vaknade.. OVÄRT!



Idag ska jag bara vila upp mig inför morgondagens äventyr :)

You belong with me



What people often fail to understand
is even the people who appear strong also
need someone to lean on sometimes.

Teardrops on my guitar

Fan va less ja blev inatt av att inte kunna somna, somnade runt 5-6 tiden imorse. Kan ju lova att lakanet inte låg på plats nånstanns, bara låg & vred mig. Sjukt irreterande..
Ikväll är det utgång med mimi planerat iallafall. =)


The kind you are

Kan ju glatt meddela att katterna blev överlyckliga över fisken dom fick idag, och jag kan även berätta att jag hjälpte kenth med att rensa fisken, det vill säga klippa av huvudet, klippa upp den och ta ut inälvorna, så sjukt äckligt. But I did it.


Sedan så kokade vi dom och JAG har suttit och tagit bort alla ben, ryggrad och allt sånt shit, allt för mina håriga små sötnosar, (som jag bara gillar ibland)




Ilska fick ju hon också, SÅKLART :) hon fick även dela med psycho av det missy & baghera lämnade. Och hon är så sööööt, hon är inte den typen som knuffar bort katterna, nää hon la sig snällt ner och låg och delade med Psycho. SÖTNOSSSS!!!


Looking good from top to toe

 

Varit ute hos denna lilla sötnos. =) red ut på en tur med ally & elvis.


Can you hear me now?




Om vi någonsin möts igen så hoppas jag att du förstår mig bättre, att du fått en förklaring på mig och att du insett hur mycket du betydde trotts min brist på att visa det. Det gör så sjukt jävla ont att tänka på att du kanske aldrig ens förstod hur mycket du gjorde för mig, hur mycket jag uppskattade dig egentligen. Allt handlade bara om rädsla för just detta, att bli lämnad. Om jag hade vetat det jag vet nu hade jag gjort allt annorlunda. Jag hade ansträngt mig mer än vad jag gjorde för att få dig att förstå att det aldrig handlade om dig, det handlade om mig. Du var perfekt. Alldeles för perfekt för mig. Jag ställde in mig redan från början att du skulle krossa mitt hjärta. And I was right, mitt hjärta är krossat nu. Det värsta är att det var jag som krossade mitt hjärta i ditt namn.


Jag har nog alltid varit rädd för att bli lämnad ensam. Och när vi förlorade Jimmy så blev jag inte ett dugg bättre. Jag fick sånna sjuka skuldkänslor. Skuldkänslor över att det skett. Jag var nog inte den enda som anklagade sig själv. Att man inte gjorde någonting? vi visste ju vad han gjorde, men vi allihopa blundade och låssades som ingenting pågick. Jag insåg att även fast folk säger att dom aldrig ska försvinna så gör dom det. Jag ser det inte som att Jimmy lämnade oss, det var drogerna som tog honom ifrån oss.


Kan du nu förstå varför jag hela tiden var rädd för att släppa in dig? Det sitter fortfarande kvar i mig. Jag visste att du aldrig skulle lämna mig men jag litade inte en sekund på att drogerna inte skulle ta dig ifrån mig. Jag lovade mig själv att denna gång skulle jag inte bara se förbi det. Jag skulle hjälpa dig och se till att drogerna inte tog dig ifrån mig, jag skulle ta dig ifrån dom. Så nu är det inte bara skuld över att ha misslyckats hjälpa dig från drogerna, nej jag måste också sörja över att ha förlorat dig.








Men det är inte ditt fel
Ingenting är ditt fel
Det är inte alltid dom goda vinner
Rättvisans tårar rinner allt som oftast
Man drar strået som är kortast



Fredrik Stenman, jag älskar dig och saknar dig minst lika mycket. ♥

Tremble for yourself, my man



You know that you have seen this all before
,
You'll never settle any of your scores,
Your boldness stands alone among the wreck,
Now learn from your mother or else spend your days Biting your own neck


But it was not your fault but mine,
And it was your heart on the line
I really fucked it up this time
Didn't I, my dear?

You made me this


You are my hero



Siiiiiiiiiinnes sjukt bra filmer, jag är fan bra på att hyra film. The town, ojojoj vad jag dregglade.. skoja innnnnte. The guy var to die for. Ska se om jag har nån film på datorn som är värd att se.. blivit filmoman trorja.

Hey hey, you could be my boyfriend

 

HUR SNYGGT ÄR INTE ILSKAS NYA KOPPEL?
sjuuuuukt snyggt, :D jag är såå nöjd över det.
roliga i detta är väl att det är kenth som betalat det
men han får inte ens använda det, ;) höhöhö.

Det kostade 269:- och kenth har ingen pli på ilska,
så ilska kmr bita sönder det. = inte bra.


There is no winning team

 

Mötte upp systra mi på tempo förut, jag hyrde dessa två filmer... som var sjukt bra båda två, specielt Law abiding citizen. Så nu ska vi se på "the hunks" på tv:n =) Mysig kväll? javisst!


Be my baby

Kenth har förövrigt köpt ett ROSA rullkoppel åt ilska, har inte sett det ännu, :D
men hoppas för gudsskull att det är snyggt, annars åker han på stryk!


Me like the way you hold my body

Sjukt hur mycket jag sover såfort jag hamnar i en "dålig period" kliver upp runt 13.00 tiden, är vaken till 17:00 sover till 21-22, vaken och sedan går och lägger mig 00.00 igen! inte okej! Ska iallafall snart trippa iväg till systra mi och försöka hålla mig vaken borta hos henne. =)


I'm allready gone

I want you to know,
you couldn't have loved me better.


What are they talking about?

blä, det är så synd om mig, har sån sjuk mensvärk att jag ska sitta & beställa hem kläder. JAPP! det kommer defenetivt kännas bättre efter det, ;)


Hold me for a while

Galet trött jag är, sovit alldeles för många timmar.. då blir man fan såhär seg. Idag ska jag absolut inte göra någonting viktigt, se film & bara ta det lugnt. Jo, klippa ilskas klor ska jag göra.. och det är viktigt.



Saknar mimmi också :-(
, tror jag? heHEhEhe.

I can't lie nomore



Talking about a past relationship doesn't mean you're still stuck on it,
sometimes it's a reminder not to screw up again.


RSS 2.0