Time to get away




Jag sitter och kollar på bigbrother live just nu, (okej, jag har väl gjort det hela dan^^) men fyfaaan vad jag inte tål annica. Jag hatar henne.... störiga brud....................
HANNA J FOR THE WIN!


Fool in love

Ojojoj, vilken dålig uppdatering det varit, och OJ OJ OJ vilken dålig flickvän jag varit senaste veckorna, har mått sinnessjukt dåligt och det har ju sina klara anledningar. Som det ser ut just nu så kommer allt snart bli bra igen, skönt att veta det, men det har varit en jobbig tid.


Är så glad att min älskling stått ut med mig och stöttat mig och fanns för mig så fint i måndags, HAN ÄR FAN BÄST! :-) Var på sjukhuset från 08:00 till typ 13:00, och det var fan det värsta jag varit med om. Så jag kanske ska gå en charm-kurs som flickvän, för johans skull. Ska fundera på saken iallafall, ;)


 


Hate is safer than love

Igår så var jag en hur bra flickvän som helst, ;) Jag & johan åkte med ilska till mamma med ilska, hon bjöd även på asgod middag, tog en vända på birsta sedan åkte vi hem till hans pojkrum. Var där en stund innan vi åkte hem till hans bror som hade fyllt år och skulle firas lite.


Sedan så åkte vi till alnö igen och där sov vi, =) förutom att jag höll på frysa ihäl så gick allting bra. Hans mamma har tillochmed sagt att jag är väluppfostrad ;) inte alla dagar man får höra något sådant.



She's so high

Jag & Johan har precis varit och solat, helvete vad dåligt solariumet är i skönsberg... fläktarna, musiken, ALLT SÖG! sen är jag kanske lite småkänslig också då JAG SAKNAR ATT HA ETT BADRUM. helt sinnessjukt hur mycket det försör ens vardag.


RSS 2.0