The truth is my love

Jag dog precis, och hamnade i himelen.
FYFAN vad fina sängkläder...
Beställde dom precis, ååh... KÄR KÄR KÄR!!!
 
Johan har börjar förstå vad jag gillar ;) vitt & blommor.. He-he!
 

I need you, I want you

Idag har nog varit en värdelös dag, har mått sjukt dåligt, mått illa & haft huvudvärk. Sovit hela dagen och hunnit vara på dåligt humör. Johan var iallafall ute på birsta medans jag sov och köpte lite grejer. Han har bra smak endå min älskling. :D
 
Johans föräldarar kommer ju förbi på middag på söndag. Så nya assietter var ett måste, ;)
Sedan köpte han matchande skålar till. Nu är jag sjukt sugen på att köpa tallrikarna också.
 

I've been waiting

Detta är saker jag ska införskaffa. Ska försöka få med mig Johan på denna bana också. Han har sina ögon på en annan tv-bänk. Men denna passar min stil lite mer. hihi. Vi får se vi får se.
 
 
Prydnads stege SKA jag ha, dock har jag hittat en skitfin jag vill ha. 
På k-rauta. Men hittade inte den på deras hemsida :(

The tiger in you

Jag & johan har ju hållt på & målat nu i 2 dagar, vårat kösbord + stolarna.
Sån sjuk skillnad det gjorde och satan så nöjda vi är. :D


Innan :



Efter :
 
Nya blommor införskaffades
 
 
Denna har jag också målat om, var sjukt ful innan, mörkbrun.....
 
 

 
Vårat fina svarta vardagsrum. Som ska bli vitt :D (inom en snar framtid)
Ska köpa nytt bord, tv-bänk, matta och lite sånt shit :D
 

You make me love

Idag har jag & min fina älskling stått ut med varandra i 5 månader.
 
 

 

You can't judge me

Tänkte snart ta med min lilla groda för att möta Johan som strax slutar jobba :) Skönt så inihelvete att helgen är över och jag får 3 dagar att spendera med han. =) Tär sjukt mycket att han jobbar, kvällar&helger. Fucking hate it.
 
Förresten så är jag sjukt missnöjd med mitt hår nu, blev alldeles för mörkt när jag färgade det. Tur som satan att det är hårtoning och att den tvättas ut om, hehehe. 5-6 veckor :p

 

Tell me what it is

Igår kväll så la jag in min ena black molly i en yngelkasse då jag tänkte att hon skulle föda inom en snarframtid. När jag vaknade 5 timmar senare så var det en trött mamma tillsammans med 8 söta svarta små yngel :-D så kuuul. Och skönt att itne behöva ha henne instängd flera dagar. Så duktig. <3
 
Hoppas alla rackare överlever :) men dom är otroligt stora. Lite mindre än våra Guppy yngel som är 2 veckor äldre. ^^ Dom går nu iaf tillsammans och ska växa och bli stora & starka ;)
 

You want to be mine

Som jag älskar denna karl. ♥
 

You want to feel

Johan har precis åkt iväg till jobbet. :) duktiga lilla pojk. Jag har massa saker jag ska göra. Håller just nu på med middag. Ska göra ungstektfalukorv. den blir så sjukt god som johan lärt mig göra. Med tomat, lök & morot. :D yummy.
 
Sedan blir det att ta ut ilska på en promenad för att sedan städa lägenheten. SEN ska jag fan bara ligga i sängen och titta på gossipgirl. Ska bli sjukt nice. =)
 

She's a winner

Har jag berättat det tragiska ödet med mina fiskar? mamma var snäll för typ 1 vecka sen och köpte 3 black mollys åt mig. efter kanske 1-2 dagar började jag märka att fiskarna inte verkade kry. Svansarna såg ut som att någon bitit på dom. Så jag började fundera på om Blackmollysen bet dom.
 
 
Så tillslut så började jag se vita prickar på fiskarna. Alla verkade hängiga. Så jag började googla. Jag hittade "vita pricksjukan" en sjukdom som tydligen Blackmollys ofta bär på sig. Så dom smittade ner alla mina fiskar som en efter en dog. Åkte in till Arken Zoo direkt när jag visste vad som hände. Behandlingen kom tyvärr försent så idag lever endast 1 av mina fiskar, (hon vägrar dock äta så hon kommer nog inte klara sig.)
 
 
Hade 6 yngel. 3 av dom lever, som jag kan se än så länge verkar dom ha svarat bra på behandlingen, så har ett stort hopp att dom överlever. :) Känns sjukt trist då både jag & johan lagt ner massvis med pengar, tid & energi på detta akvarium och 20 fiskar dog... bara sådär.. : /
 

And Im gonna find it

 
Haha ser ut som att mina händer är enorma :( mina små pyttehänder.
 
 

Off you go

Idag blev det en fullspäckad dag, jag & johan var så slut så vi somnade efter middagen. ^^ Började med massa möten osv. Sen åkte vi till birsta där vi shoppade halvt ihjäl oss :-D planen är ju att jag & johan ska flytta ihop, eller ja.. flytta till "eget" :P utan micha det vill säga.
 
Så vi har köpt lite saker till våran lägenhet som vi så småning om ska flytta till. Jag köpte lite dekoration medans min stor kock köpte massa saker till köket. ;-P
 
 



 
 
 
Ja ni ser ju min stil. ;) älskar rosor, lite shabby chic & VITT!!
Sedan köpte jag en sån sinnessjuk fin spegel :-D
 
 
Den gör sig inte rättvis här ALLS.
Den är lite vit och sen ser man guld. EHH..
fixar bilder någon dag, vart sjukt kär i den. :-D iiiihhhhh.

My life gets kind of boring

 
Ska strax börja göra iordning mig. Ska träffa mamma 16:00 på stan. Ska åka ut en sväng på Selånger hade vi tänkt. Skönt som fan att helgen snart är över så jag får ha min älskling för mig själv, :D Sinnes att alla andra längtar till helgen och jag läntar tills den är över. ^^

You are my friend


I want you for the rest of my life

 
Istället för att sitta här och ska snart spela WoW, så borde jag städa. Men jag har noll intresse för det. Får se om jag orkar lite senare, just nu ska jag iallafall spela och koppla bort lite. :)

My love will never fade

iih, igår fick jag lite kärleks presenter utav min älskling. :-D
Fick ett par glas som jag tycker är så sjukt fina.
en body lotion som luktar vidrigt gott,
och ett nyckelknippe hjärta.  
 
Han är bäst min älskling.  ♥ ♥ ♥
 

Return of you



Blev en film igår med mitt hjärta.
faktiskt riktigt bra :)
 
 

Can you feel all the love?

 
Lost in all the wars we fought.

I swear its you

Tog tjuren i hornen och klippte mig idag.
tror aldrig jag varit så nöjd som nu, känns sjukt bra!!!
 
Klippte mig på perssons hos en tjej som heter Emelie.
Hon verkligen fixade till det precis som jag ville :D
 
IIIIIIIHHH va snygg jag blev!!!!
 

I wanna be your dream

Jag & Johan var ute på birsta igår, jag köpte nya tallrikar, så sinnessjukt kär jag är i dom. :-D Köpa tallrikar säger ni, men det gör en sån sjuk skillnad. Dom är heller inte så "speciella" vita runda, lite halvhöga, och UNDERBARA!
 
 
I say it like this. Jag är sjukt mycket bättre än Johan på att lägga upp mat.

In your bag

Tänkt på det en hel del gånger, och hur fan kommer man på ideén om att bli gynekelog? :O
Vem sjutton vill se massa sjuka muttor/snoppar hela dagarna?
TÄNK ER dessutom att ha sin pojkvän/man som jobbar med det.
 
ne gud va hemskt :P skulle vägra. Tur min jävel är kock ;)
 

What to expect?

 
You and I go hard, at each other like we going to war
You and I go rough, we keep throwing things and slammin' the door
You and I get so, damn dysfunctional we stopped keeping score
You and I get sick, yah I know that we can't do this no more

Cross my heart

 
 
Suttit och pillat ihop franskmanikyr på mig & syster :-D
Johan slutar jobbet om ca : 1 timme. Skööönt, saknar min loppa.

Almost made it

EN rolig nyhet är iallafall att imorse när jag tittade till min fisk som jag antagit var gravid. Jomen hoppsan.. hur spiknig som helst. Jag & Johan började tokleta efter yngel.. efter ett tag började jag inse, shit dom har hubbit äta upp dom. (satans svin) MEN :D så däääär... hittade jag en liten liten.. Blev överlycklig, vi hade ännu inte hunnit köpa ett ynkelkar. Så Johan åkte iväg o fixade det. Innan han kommit hem hade jag hunnit hitta 2 till. Så nu har vi 3 styckna söta små yngel i yngelkaret. SOM VI VÄNTAT! känns superkul. Hoppas på att dom överlever & att det finns fler som gömmer sig otroligt bra. :)
 

One more night

Ja jag säger då det, iår är inte mitt år heller. Var på sjukhuset igår och kom hem helt förstörd. Fick reda på att jag tydligen har en sjukdom som gör att jag har ökad risk för massa saker.. Tex: diabetes, hjärt&kärlsjukdomar, högtblodtryck & cancer.
 
Fick en sjuk chock och blev otroligt ledsen. Läkaren som gav mig diagnosen igår bara kastade det i ansiktet på mig och sedan sa han " lycka till med allt, hejdå " ... så där stod man helt chockad och förstörd. (Johan var som tur var med.) Åkte hem och grät jag vet inte hur mycket. Sedan blev jag arg för att läkaren innan inte nämnt något om detta, då mitt liv kommer förändras otroligt mycket nu då jag vet detta.
 
 
Så idag så ringde han iallafall upp mig, och pratade med mig osv så nu känns det åt minstonde lite bättre. Men fortfarande sjukt rädd & det är mycket man måste tänka på nu. Glad att jag fått reda på det i en relativt ung ålder. Nu gäller det bara att hålla sjukdomen i schack och hoppas på det bästa.
 

Iam your queen

Jag & Johan bestämmde oss för att baka. Blev både teekakor & kanelbullar. :-D
Eftersom jag är sån jävla tävlingsmänniska, så gjorde vi varsinna. DOCK SAMMA DEG.
Och ja, what can I say... JAG VANN MED HÄSTLÄNGDER....
 
Behöver jag ens förklara för er vilka som är mina? :)
icke sa nicke, så uppenbart!!
 
 

RSS 2.0