You see me fallen

Jag har ju bokat ny tatuerings tid, JA JAG ÄR BERONDE. :P
Om ungefär 2 veckor är det dags igen :)
Ska ha minst 5 tatueringar innan detta året är slut, ;)


Gonna let it burn



Giving someone a second chance is like providing
someone with another bullet after they missed shooting you the first time.


Hangover ohyeah

Fredagen kan bara beskrivas med ett ord : GALET! hahahaha, klassfesten som spårade ur. Man fick helt annan syn på nästintill alla i klassen, både negativt & positivt. Hade faktiskt riktigt roligt =)








Lördagen vaknade jag upp & var bakis som ett as, fattade inte hur jag skulle orka festa igen, men det gick. Förfestade med systra mi, emma, tess & sara. :-) körde massa " jag har aldrig " Sedan hamnade vi på memento, FAAAAN vad det stället är förstört. Inge kul folk där alls längre. ;o



Tell me that you need me

Denna helg kommer bli stört skön. :D
imorgon är det klassfest & på lördag är det utgång
med systra mi.. sjuuuukt peppad. :D


Take me to the moon

Min kära syster bjöd även mig på middag på Ming Palace idag. :) blev förrätt, varmrätt & efterätt. hur gott som helst. :D Sedan blev det lite shopping vetty.. och jag har också lyckats tappa mitt busskort + vantar! BRA JOBBAT NATHALIE!!!



Alltid kul med nytt smink. =)

When are you back?

Whop whop, =) idag på skolan var det sjukt roligt. Jag bakade Kokostoppar och dom blev snygga ;) så imponerad av mig själv.  Dock så börjar jag tröttna på min klass påhitt om allt. Dom har fått för sig att jag är jätte kär i en kille.... att jag är sugen på en annan och ja jag vet inte allt...



MÅSTE MAN VA KÄR ELLER SUGEN FÖR ATT MAN ÄR TREVLIG?!
okej då, jag är inte ett dugg trevlig mot någon av dom. :P
sätter käppar i hjulet för dom så fort tillfälle ges.

You turn me on

WhopppPPP :D nu är jag två tatueringar rikare.
Och jag sitter REDAN och suktar efter fler, HAHA! Helt galet kul var det, och jag är så jäkla nöjd.


Började med vingarna, gjorde så fruktansvärt ont ju närmare man kom halsen. Satt och svärde som en idiot, XD Sen blev jag sjukt nervös när han sa att jag blödde mycket. :| Men det gick riktigt bra. Så när jag var klar så han bara, vart hade du tänkt den andra då? så pekade jag där jag ville ha den, han bara : aj då. där gör det ont. Jag bara : JAG VÄGRAR!

Så pushade han mig lite och sa : ne men det går bra. det gör inte såå ont.
så tillslut så tog jag mig mod och tvingade mig själv...




haha så när han tatuerar på axeln så gjorde det inte ens ont,
men sedan sista ordet, jag höll på avilda. fy :p michas stackars hand
var sönderklämd, haha :D så sjuuuuukt nöjd, och ska förmoooodligen boka
en ny tid imorgon, dock denna gång har jag NOLL aning om vad jag vill göra.


Change your card

Haft kanske sveriges tråkigaste dag, >.<
Men sånna måste man väll ha också.
Imorgon är det tatto som gäller. :-D
Så ska peppa inför det nu, goodbyeeee


Wan't me to hold ya



Jag har försökt lära icarus att han inte får leka med saker som kostar mer än honom själv. (det vill säga att han knappt får leka med någonting) Han är som fan på att bita på min iphone såfort han får tillfälle. Han biter på mina skosnören. JA allt. Satkatt!


Time is your place

Riktigt nice helg har jag haft :) I fredags så trippade jag ner till emma & tess, satt där ett tag och funderade på vad vi skulle göra, så tillslut bestämmde vi oss för att åka in till stan och kika lite. :) blev att va på irish och sedan åkte vi till skönsmon en stund :)


I lördags blev det exakt samma sak, haha.. dock inte skönsmon. Riktigt skönt att ha varit ute två dagar och inte vara bakis. :-D haha, kulast igår var ju när vi skulle in o kolla läget på Jack's bar.


Så vakten kollar på Emmas legg.
- Oooooj, du var då gammal.

Och då är hon bara 1 år äldre än mig, gamtanta!
HAHAHAHAHAHAH, jag doooog, :-D



Thats who you are

Fyfan vad dåligt jag har sovit dessa två nätter, har ju råkat sova middag så blir ju helt fucked up då. Men kom upp till skolan idag iaf och har typ dött av min egna sköna humor. herregud vad jag är rolig. :-D Har iallafall pysslat lite med a la carté idag. :) riktigt roligt är det. Nä nu ska jag ta mitt trötta sura humör och glo lite på tv:n.

SKÖÖÖNT med fredag imorgon, ingen längtar med än jag.


Angel of mercy

Detta har jag suttit och underhållit mig själv med nu under kvällen,
syrrans lösår såg förjävligt ut. Men nu är det fit for fight igen :-D
Nu ska jag gå ut med smirre på en promenad. :)

(man måste tydligen göra sånt när man har hund)


My dirty little secrets



Bestfriends can stab you in the back
and boys can stab you in the heart,
but it's worse when they share the same knife.


three things you should know

Whoop. Rättegången idag gick äver förväntan, jag hade noll tillit på att min advokat skulle kunna försvara mig, det kändes bara heeeeelt galet att han skulle kunna göra någon nytta. Men jag är fan imponerad, han var riktigt duktig och jag kände mig riktigt trygg där med honom.


hade förresten min rättegång på hovrätten ist för tingsrätten, en trapp ovanför mig pågick det en rättegång om ett mord. Hur sjukt kändes inte det då? där satt jag och skulle ha en rättegång för en töntig menlös grej medans det samtidigt gjordes en viktig mordrättegång. siiickt!




Det sjukaste var nog att polisen PÅSTOD att dörren till min cell stod öppen. ALLVARLIGT? tror han på fullaste allvar att om den hade gjort det så hade jag stannat kvar där inne.


Sen också så sa han " Vi var tillochmed snäll och släppte nathalie lite tidigare än hennes 6 timmar " vilken inte heller stämde då jag släpptes runt halv sju och togs in runt elva. Han påstod också att jag var nykter, men sedan så när hans vittne kom in och vittnade så kom det fram att jag hade tydligen hotat dendär M, och sedan hade jag börjat hota en ANNAN kille, som jag hade förväxlat med M. Och dom påstår att jag var nykter? Hur stor är chansen att jag nykter förväxlar människor?




Det roligaste var när åklagaren(han som jobbar för att sätta dit mig) kom dit, så han bara : du såg väldigt ung ut, jag bara : ja.. han bara : är du över 18? jag bara : haha ja, jag är 22. han bara : jaha ;o

Så det gav mig lite egoboost! ;-) Sedan när jag och mamma går in på tatueringsstudion i stan, så säger en kille där inne. : " vi tatuerar bara folk över 18 år, du är väl över 18? " jag bara : ja jag är 22. Han ba : ojdå.. du såg yngre ut.


Dommen kommer 1 november, är inte ett dugg nervös över det. :)
känns sjukt skönt att den jobbiga biten är gjord..

I'm a lover

Igår var jag galet trött hela dagen, sov max 2 timmar under natten... Gick runt som en zombie på skolan och fick knappt någonting gjort. :P Min stubin var sjukt kort, var irreterad på nästintill allt & alla. ^^



Idag har jag som sagt min rättegång, och jag har iallafall inte mina nerver innanför kroppen. Inte för att jag är nervös för mitt straff eller något sånt, jag bara hatar att prata inför främlingar. Som desutom är smartare än mig, INTE OKEJ! Får väl hoppas att min advokat har blivit sjuk eller något så rättegången skjuts upp ;) Men sån tur har jag tyvärr aldrig.

I'll never leave you

Den 25 oktober klockan 15:00 ska det sättas bläck i min kropp. :-D Samtidigt som jag längtar som en tok så är jag nervös som fan.. Som det ser ut nu så kommer jag hem med två tatueringar! tjejen som alltid ska vara värst, varför börja med en när man kan börja med två?


You feel me around



Eftersom vi alla var bakis & jävliga drog vi in på barista & lunchade idag.
Satt där i typ 3 timmar och dödade tid.. myyyycket trevligt.
Måste även säga att Vanilj latten var så sjuuuuukt god.


They don't know me

Fyyyyfan vilken jävla kväll det blev igår, HAHA! jag döööör. Fråga mig inte vad som hände, för det lilla jag minns, det vill jag inte ens minnas. :-D Men kul hade vi ett tag iallafall, eftersom emma dissade mig & tess fick vi dra ensam ner mot stan, och vad som hände där får bli osagt!



Hahhaha, detta var eeeeeefter mitt lilla psykbryt, här ser jag ju helt oberörd ut. Stackars tess som fick ta hand om mig igår... oooomg. Jag & tess åkte hem runt 3? och så satt vi och pratade tills halv sex på morgonen och sedan gick jag upp en trappa och däckade hemma XD


I'll give you my leftovers



Definitely kissing a stranger
Then leave his ass later, you know
Can't help that I'm attracted to danger
You can't be my savior, uh oh


Sometimes I lie

Ikväll blir det bruka alkohol! :-) blev helt spontant, så detta blir spännande.


Who write the bible?



Blä, jag saknar dig så grymt mycket.
Hatar att det gör så fruktansvärt ont utan dig.


Your time to cry

Nu blir det fredagsmys med michaela, mamma & madde. :)
Icarus & Ilska ska ju också vara med!


Blir idol och grejer ! aviiiis?? ;-)


Bring me back one more time

Jag har fortfarande tisdag i mitt huvud, veckan har gått riktigt fort. Skönt som fan med helg. Sova ut och bara ta det lugnt. Var lite sugen på utgång, men njaaaaaa... är nog skönt att bara vara hemma & ta det lugnt också.


Så imorgon är det skola och sedan time out från livet tills måndag!
jappjapp, nu har jag bestämmt mig för det. :-D



haha förresten så blev jag aningen chockad idag när jag såg en klasskompis i "sina egna kläder" man ser ju bara varandra i kockkläderna nu för tiden så jag fick lixsom en chock jag fortfarande inte kunnat släppa. :-D


They can't go down



Griimt bra film =) Att jag desutom vågade se den själv är ett +


But she won't

Sjuuuuukt gammal bild. Whateverrr..

Idag valde jag att skippa skolan, dels för att ilska hade nått psykbryt inatt och låg och skakade kanske hur längesomhelst. Och för att jag helt enkelt kände för att vara hemma! Så har i stort sett bara legat här och inte gjort någonting. Sett film, stört mig på icarus & myst lite med ilska.


Min advokat ringde mig förut, han hade fått papper från kriminalutredaren.
Så stod det att jag var straffad för "Grov rattfylla"


jag bara : men va? hur ska jag ha lyckats med det?
Han bara : ja du har väl kört onykter?
jag bara : men jag har inte ens körkort? Jag har aldrig ens kört en bil?!


Så jag ringde upp henne och frågade henne varför det stod det, så förklarade hon att hon hade skrivit fel. Så jag hoppas inte det blir nått krångel pårättegången, ååh.. irreterande.. Nervösiteten hade börjat släppa. Men nu är jag minst lika nervös igen! SUG!


Are you sure?



Life is like Facebook.
People will like your problems and comment,
but no one will solve them because everyone
else is too busy updating theirs.


Im gonna be just me

HAHHAHAH, idag var jag så jävla skön på skolan! Vi satt & fikade på morgonen, så går mattias iväg för att göra nått i köket och eftersom han satt mitt emot mig så var jag ju tvungen att ta chansen och fucka upp hans liv lite.


Så jag skulle från början salta hans macka, men  jag nådde inte... så johan sa åt mig att he i hans te vatten. Så jag vräääker på med salt, så när han kommer tillbaka sitter hela bordet och skrattar och han fattar ingenting. Så sitter han där och sätter känsla till hans the.


HAHHAHAHA, asså minen han hade när han drack det. OBETALBART! :-D
 Har tydligen en hämnd nu att vänta mig, att han ens vågar tänka tanken! ;)




Här är förresten flugsoppan vi åt till lunch... mmmmHhhmmm


Wanna be my helper?



Dessa två har jag nu lagt till i min hårvårds serie. :-)
en hårinpackning och ett serum för trasiga toppar.




Loreal Absolut Repair Cellular Leave-In Serum
Serum för mycket skadade toppar.
Jämnar ut och motverkar kluvna
toppar för ett slätt och jämnt resultat.
Håret känns sammetslent,
utan att bli fett.

50ml   -  180:- 
 

Loreal Absolut Repair Cellular Treatment
Intensiv kur som reparerar på djupet och ger vitalitet åt
försvagade hårfibrer. Håret blir återuppbyggt,
mjukt och glänsande.

200ml  -  225:-


To do better than you



Sometimes you just have to jump out the window
 and grow wings on the way down.


Time will help you

Whopwhop, skolan idag var faktiskt sjukt rolig =) Jag gick runt som kökshitler och berättade hur usla dom var på allt möjligt, ;) ... dom uppskattade mig idag kände jag. hahahah... Har gått runt med världens största tova i håret hela dan, illa. :P hade tur som ens vaknade idag, vaknade 05:45 och bussen går 06:10, så jaaa. det var stressigt.


Så föredrog en tova i håret än att gå osminkad till skolan! Efter skolan blev det apoteket för att hämta ut ilskas medicin. =) så nu ska hon gå på antibiotika i 10 dagar, hoppas det hjälper.

image description


The life of me

Idag har jag bara varit en underbar sambo. =) har tvättat, städat & ska se till att maten är klar till sambon är hemma! Då blir hon glad :D Så¨ja, detdär priset, " världens bästa sambo " det går nog till mig.


Thats who I wanna be

Fredagen var helt underbar! Mötet med min advokat gick super, känns inte lika nervöst nu att gå på rättegången. :) Efter det så gick jag iväg till Mimmi, där inväntade vi gurkan & nico.



Så när dom kom till sundsvall bar det av till härnösand, jag lovar er.. gurkan är inte bättre på att köra bil än han var när han var med i "sveriges värsta bilförare" haha, var sjukt rädd. ^^ När vi kom fram till härnösand så fixade jag & mimmi oss och sedan blev det PARTY ALL NIGHT LONG! :-D

 


Drack sjukt goda drinkar, cider & shoottar! Dansade och bara hade riktigt roligt. ;P Däremot så när deras ENDA krog stängde så blev det ju helt dött i stan, så jag & mimmi hade sån jäkla tur att vi fick åka med två killar hem till sundsvall istället för att sova på hotellet med nico & gurkan, vi var glada.




Däremot så mådde vi riiiktigt dåligt på lördagen,
fyfan vad bakis vi var, låg i mimmis säng till 3 på dagen. THATS BAD :P Men lätt värt det. :)


Better than I promise

Idag har jag mitt möte med min advokat, jag är sjuuuukt nervös. Det är ju idag vi ska komma fram till vad för straff vi ska lägga fram till åklagaren. Antar jag? är ju ingen expert på detta, ;-) Än...... ehhehe.


å det är vad jag ska hitt på idag. Förresten så shoppade jag igår :$ hehehehe.
Det blev en svart kavaj & ett par örhängen. :) super cute.



Om mitt möte inte drar ut på tiden allt för mycket så ska kvällen spenderas med MIIIIIIIMI.


True words are mine

Första s
Arbetsskadan : check!


Your time to shine

Blev birsta idag en sväng med systra mi. :) Blev såklart shopping, jag har blivit omöjlig. ^^ dock blev de lite små "skönhetsgrejer" :p och ett linne jag velat ha i 100 år men aldrig hittat.... fören idag!



Färgade förresten håret efter birsta,
men det blev typ ingen skillnad???? lite lila/grå skiftningar.


Someone like you





Jag saknar dig mitt älskade hjärta. :/ <3


They are not here



The best feeling comes when you realize you're perfectly
happy without the person you once thought you needed the most.


Time to heal

Är det bara jag som gillar råköttfärs? Alla i min grupp är mesig och vill knappt smaka :(


You need to be alone




Be with people who know your worth.
You don't need so many people to be happy,
just a few real ones who appreciate you for who you are


The one that you want

Jag klev upp 04:30 imorse, långt innan tuppen vaknat. Börjar ju 7 på morgonen nu.. Åkte iväg till skolan. och redan runt 10 så började jag få sjukt ont i svanken (pga mensvärk) runt 11 fick jag en alvedon av nathalie, men den hjälpte inte... så klockan 13 stod jag inte ut längre och valde att åka hem, låg och glodde på tv, duschade och sedan vaknade jag. Hade feber när jag vaknade men nu har den lagt sig. Usch ;s inte roooligt.


Idag var det första dagen i köket iallafall, blev att skära massa kassler, svamp & shit, ;> höll på dö av att mitt hår luktade sjukt mkt kassler, men det är borta nu, TUUUR! =) får se hur jag känner imorgon om jag går till skolan eller inte.


The front door to be special

Drömmen jag hade inatt va liteeeeee sjuk. Jag & Mattias hade tydligen åkt till en annan stad för att festa, så eftersom vi sov på samma hotellrum så innebar det = INGEN kunde ta hem någon, när klockan var runt 3 så hittade han ett ragg ( en tjej som hette Moa men som såg exakt ut som Blake Lively )

Så mattias började då pika på att han ville ta hem henne och att jag skulle sova på gatan, tilllslut blev jag så sjukt less så jag lämnade honom, Så gick jag där ensam på stan.


Så flyger det en kille på mig, Han sätter eld på mitt hår.. så tar jag fram min telefon så hade jag nån app som man kunde skjuta med, så skjuter jag honom i benet med min app, så ringer jag polisen. Så när polisen kommer dit, då kollade jag på honom så hade han typ 30 skott i ansiktet.. helt lost var jag.


Så ja, där stod jag i en främmande stad med uppeldat hår & ingenstanns att sova. Vaknade och var skitarg på mattias så skickade iväg ett hat sms till honom :-D HAHAHAHA.



SÅÅÅÅÅ, detta var en DRÖM :D Får icke missförstååås.


Give me your lovin

Snart ska jag gå ner till tvättstugan & börja tvätta, ;-p Micha är och jobbar så får sköta tvätten själv som jag gjort dom senaste gångerna! Senare ska jag gå till pappa och få min favorit mat, :D hans KYCKLING!!! :-D asgott.. hihi..


People say that I change



Fy vad jag älskar våran Icarus. :-D såå underbar.


Situation dirty
















Utgången i fredags var så sjukt rolig. :-D Crazy var nog ordet.


RSS 2.0