I love you forever

 

Grattis världens vackraste hund.
Jag älskar dig föralltid.
5 år idag,

♥ ♥ ♥ ilska ♥ ♥ ♥


You wanna take me home

Jag & smirre sov hos micha inatt, mycket mysigt. Slocknade redan klockan 11 igår, helt slut var vi, som sagt bakfylla är HEMSKT! Blev iallafall massa lördagsmys igår med lite godis & film :) Mycket nice.




Vaknade imorse runt 12tiden och heeeelt utvilad och nöjd,
så trippade jag & smirre hem, tagit en skön dusch nyss och snart ska jag hjälpa kenth att laga mat. =)

You must have a broken heart

Jag & micha är kanske mest bakis i hela sverige idag :p Har mest blivit att vi legat och slöat, men vi tog iallafall oss iväg till havet & badade med ilska, =) grymt härligt. Men sjukligt trött blev vi efteråt, så nu ska vi lägga oss i soffan och se film. =) denna gång Trassel.


I wanna feel you close

Sett film med systra mi, the adjustmen bureau.
Den var riktigt jävla bra faktiskt :-D


You wanna show me love

Kvällen igår var grym, idag? inte så grym, jag är bakis som ett jävla as, gått hela morgonen! "micha, ja är bakis, micha ja mår illa, michaaaaaaaa" så spydde jag som en gris alldeles nyss, " sa ju att jag var bakis ^^ " hahahahaha äcklig brud ;) men ja.. det var all in igår om jag säger så.






I don't know what you are


When you love someone, thinking about them is like breathing.
You do it without knowing, and you do it all the time.



You are a maniac

Hur fan står alkisar ut? :o Det tar som fan på kroppen att dricka ju, fortfaranade helt slö i både kroppen och huvudet! Endå la jag mig och sov mellan 12.30 - 15.00 :p Nee fifan, blir ingen alkolist av mig inte..



Näe nu ska jag börja fixa lite och sedan trippar jag hem till systra mi. =)

You say you love me



Sometimes you don't realize how far you've gotten

until you look around at the people who are still trailing far behind you.

You told me to walk away

Igår blev en liten spontan torsdags drickning, började att vi satt hemma hos Nisse ett litet gäng. =) Sedan blev det att vi åkte till bredsand och satt där och spelade lite hora & osv.. :) mkt trevligt, sedan blev det lite drama så mina söta små kompisar fick gå hem. Mindre roligt såklart. Kvällen avslutades runt 3 tiden iallafall, gick hem och däckade i sängen och vaknade helt otroligt upp imorse utan att vara bakis, lite seg dock.



Ikväll är det utgång igen, 3dje gången gillt brukar man ju säga, dock vettefan om det kommer va nå folk ute på krogen med tanke på att det är air festival. Hoppas ni har det skit tråkigt där... suckers!

I told you to balanced

Igår blev en av dom bästa utgångarna, började med förfest med min älskling mimmi hos Robin Noor och lite annat folk. Sedan blev det memento där Gurkan från BB var, ;P han var kanske hur störtskön som helst och vem drog inte på efterfest med gurkan om inte jag & mimmi? ;)



Asskön kväll, :) vaknade imorse upp hos mimmi och höll på dö av värmen.. fiiifan. Sedan dök hennes kompis erik upp, så efter att ha stått ut med den dåliga stämningen ett tag så drog jag hem, :D och halvt dog i sängen, fyyyfan... skönt vill jag lova. :)



Nu snart blire systemet för att inhandla lite alkohol, FEEEEST! ;)

Don't let me wait on you



While you talk about me with your friends,
I sit back and think "Damn I've got myself a fan club!


Something about her



Whopwhop, Imorse klev ajg upp 9 och helt otroligt nog var jag utvilad, ;p sinnes.. Blev att stressa som en galning för att åka till birsta med systra mi. Blev ett par söta skor som hakade på hem :)..  Nu sitter jag och funderar på om jag orkar kliva in i duschen innan eller före middan, ^^ Helt slut efter denna dag, ;p

Wanna be with you



Var bort till fredriks grav idag med en ros. :/ min baby. I miss u.


You been gone

Jag ÄLSKAR denna brud. :-D Mimmi är inte bara min bästa vän,
hon är också sundsvalls coolaste bryd. :D Deeeeet ni, :D


I can't take it any longer

Mina dygn är helt fucked up, idag sov jag till 18:00. Helt sinnes, Inte okej på lååååånga vägar. Ska försöka fixa till det inatt, ska försöka dygna! :-) Är sugen på att åka in till birsta eller stan imorgon för lite shopping så dygna vore på sin plats.



I övrigt så är det 4 veckor kvar tills jag börjar skolan, sjuuuukt ;> Jag är nog mest nervös i hela världen, haha... men kenth ska iallafall följa med mig första dagen, HAHA! how cute?

You are the one



Love is a thing for two,
but there's always a slut who doesn't know how to count


You will be here



Jag glömmer aldrig bort min polare han tittade på mig och sa:
Känner du vinden som blåser i stan?
Nu blir en förändring, allt dåligt blir bra.
Jag vet nu att jag ljög när jag svarade ja.
Jag hörde någon blåste honom en dag.
Han är borta, nu finns bara drogerna kvar.
Jag tänker nästan aldrig tillbaks på den dan
Men vinden han prata om blåser idag
Jag undrar: Går jag ensam här,
eller visar du min väg från en parallell värld?
Hoppas du hör mig vart du än är.
För den här går ut till våra saknade vänner.


Time will change for you



Samtidigt som jag är glad att jag inte blev utkastad i fredag från memento är jag lite sur att jag inte blev det, för jag tror helt allvarligt att jag var fullast på hela stället, låg mer på golvet än vad jag stod.. Då är man på fel ställe känner jag.


Slutade iallafall med efterfest i korsta, heeeelt okej, =) blev lite vin, lite porrkollande, lite sova och ja.. =) härligt härligt, lördag morgon var hemsk, första jag gör när jag kommer ut är att ramla, godmorgon världen. fyyyyyy.....


And I will have you in tears



Hahahaha, fredagen blev så jääävla svart. Jag har knappt minne av någonting. Jag tror jag hade en sjukt rolig kväll, Did i? ;) haha, herregyd, jaja none regrets. eller?






Indiana jones



You're always on my mind. Fan vad jag saknar dig :( och denna låten får mig att tänka på dig.


Wanna go all the way

Funderar på om imorgon ska bli en " det man inte minns har inte hänt kväll " Samtidigt som jag suger på att hantera alkohol så är jag riktigt sugen på att göra så mycket dumt att jag håller mig inomhus närmsta åren.

Ska jag ska jag?



Denna kväll var en sådan... svart jävla kväll, FYFAN :p drakbåtsfestivalen 2010.
Inte något jag gärna går tillbaka till, eller? för jag minns fan inte mkt ;)


Will you see me again?




Loggade in på min msn på michas dator, där fanns Fredrik fortfarande kvar på "favoriter" och det får mitt hjärta att gå sönder. Hemma har jag tagit bort det då jag inte orkade se hans namn och mitt dessutom. Fan vad jag saknar dig! :(


I can see every move

 

Idag låg jag på stranden en timme helt ionödan, fick inte ens lite färg på mig. Blev iaf ett dopp med syrran, kallt kallt kallt, vilket resulterade i att micha sa att jag lät som ett sjölejon när jag gnällde XD so hot. eller? kanske inte!


You are for real

Min fina tjej, jag älskar dig


You are here to stay

Whopwhop... jag och micha har väl halvt planerat & lovat varandra att dra till thailand 2012 ;) Känns lite mäktigt. Nu gäller det bara att jag lär mig att spara pengar, :-D hahaha, jag är kanske sämst på det.


Hold me now


Om nån vill hålla ner dig och se dig vissna
Så använd deras hat som en gnista
för vi växer upp med ljuset, kommer ifrån de dunkla
Det är klart dom vill se vår skuta sjunka
Jag ser dom inte på min radar
Så det spelar ingen roll hur många troll som hatar
Jag bara ser aldrig tillbaka
Nej nån guldgrävarvän kommer jag aldrig sakna
Nej en god vän går först
Dom finns vid din sida när sommar blir höst
Skin över dom, låt dom växa
Har inget hat i mitt bröst!

You are forever gone

 

Aldrig ska jag glömma dig, Du är så otroligt saknad
Jag hoppas att du har det bra där du är och att vi ses igen.


You make me belive

Igår blev det övernattning hos sandra. =) Blev nattbad på fläsian med henne & Mimmi, fan va kallt de va XD men kul som fan. :D Fick även två norska vänner, fyfan ja är helt väääärdelös på norska. Hörde typ inte ett ord av vad dom sa. Konstiga killar detdär. :-p




HAHAHAHAHAHAH, sen sandra. vilken liten stjärna det är egentligen, vi låg inatt och pratade dialekter.

- Undrar hur det kommer sig att vi har olika dialekter i sverige, lixsom vi är ju allihopa från samma land. Hur kommer det sig lixsom att man pratar skånska & norrlänska???

Så sandra bara :


- Ja men asså, dom i skåne pratar ju skånska för dom bor så nära danmark!
skär bort skåne till danmark!!!



HAHAAHHAAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAH, jag dog! så jävla kul. ^^

You have nothing left

Eriks sms idag klockan 16:00 väckte mig, stod : vaken? jag ignornerade det somfan. Sedan skickade han ett till : Det är nödläge och jag tror du kan hjälpa till. Så jag bara : FAAAAAAN, skulle aldrig läst det. Så iallafall så behövde han någon som kunde köra och undrade om jag & mimmi ville följa med upp till H-sand för att hämta tre killar & köra ner deras bil. Jag & mimmi ville det så off and away till h-sand blev det.





Påvägen dit gick allting toppen, erik körde hyffsat lagligt. Vägen hem.. Jag & mimmi ensam i bilen.. Hög musik, och 180 km/h... HAHAHAH, fyfan. mimmis puls va helt galen. :p riktigt rolig tripp, och fort gick det.


You say you gonna leave town

Hade världens bästa kväll med mina tjejer mimmi & sandra härom natten. =) blev galet, först "tjuvbadade" vi på kubenbadet, fyfan så härligt. Men fyfan vad rädd vi var. :-P



Sedan slutade det med att vi åkte till Södra berget för att kolla på soluppgången, sjukt fint. Tog en runda på björnstigen som va sjukt krånglig och lite halvt läskig.









Sedan tog vi en vända till norra berget, där lekte vi lite i lekparken.. Gjorde litet "inbrott" hos dom sööööta fåren & lammen. sjukt gulliga. ville äta upp dom. HAHAHAHAHA fel sammanhang, I KNOW :P Jag hade starka funderingar på att byta upp mig, eller ner mig.. var lite sugen på att kolla läget med cirusfolket som var där. Nerbyte? vet inte.



Sedan blev det väl stalka en kändis, men vi var sämst på det så vi tappade bort honom efter bara en liten stund, värdelöst I KNOW.




Igår var det krogen med min mimmi. =) det blev såklart memento, helt okej kväll.. hade ja inte haft mimmi med mig hade den SUGIT!  Hon är bäst helt enkelt. Maaaaah giiirl!



Killen som fotar på memento suger! jävla mupp! byt jobb.

Will you hear this?



Nej jag minns inte när jag vaknade
Senast utan den klumpen i magen
Den som väcker mig på morgon med en smäll
Och försvinner inte föräns i baren
Nu ser jag livet genom dom svartaste glasen
Du tror du ser nåt vackert men det är trasor
Mitt framför ögonen lät vi kärleken fadea.

You are my sick twin

Jag fick linus & ancha att stanna här hos oss en natt, :-D Har terrorserat linus halva tiden, SÅÅÅklart! Hahahaha, så när han satt i soffan förut så låg min BH där, så jag bara: här linus, detta måste du lära dig, du är ju fan 12 år nu, snart äre dags!


Så försökte ja få honom att vilja lära sig, men han envisades med att inte vilja, ;-) Så det återstår att de vad det blir utav dendär pojken. =) han har yttrat sig om fotbollsproffs, men tkr han borde ha en backup plan.



Snart är det väl läggdags för gamla damer som mig.

Dream of california

Whooopwhoop, nu orkar jag inte fixa nåmer med designen ikväll, det är ju fan inte lika roligt längre.. Nu ska jag umgås lite med min kusin & moster från bålsta som är och hälsar på en sväng. =)


RSS 2.0