You take my breath

2 dygn tog det att måla om hallen, helvete vad vi fick fixa & dona. men fint blev det. :-D ser ut som en helt ny hall. Såå nöjd. :) Från grå/blom mönstrigt till äggskals vis. ska fixa bilder imorgon hade jag tänkt. 
 
Idag har vi iallafall varit på middag på alnö. herregud vad bortskämd vi blev, 3-rätters :-D supergott var det, sedan åkte vi hem och såg resident evil. =) så varit en asmysig dag. Nu ska vi se lite filip och fredrik innan vi ska sova.
 

It's just some time

 
Don’t cry over the past, it’s gone. 
Don’t worry about the future, it’s hasn’t arrived.
Live in the present – and make it beautiful

Who the fuck knows

 
Tror du inte på fan att man hamnade på birsta idag & shoppade..........  Börjar tröttna på mitt beroende nu. ^^ jaja. :P blev lite grejer som jag ska fixa till jul, advents siffrorna och pärlorna är en liten del. Sedan köpte jag 2 blommor också. Murgröna & plättar i luften, älskar dom. 
 
 

True on this

ahhh, jag är så satans dekorations sugen ^^ vill bara pyssla och fixa hela tiden.... Tyvärr så har jag börjat överpyssla hemma så snart kommer jag se ut som en manisk samlare = inte okej :P 
 
 
dessa skulle jag vilja ha, ;ooo

Don't you worry

Haha sötnosen sover alltid på konstiga ställen/saker. Skor är hans favorit. ^^ 

 

The one that you feel for

Jag & johan tog en tripp på birsta idag, blev en superfin byrå som vi ställde i hallen och sedan köpte jag lite små dekorationer & lite lådor man har i byrån, sjukta nöjda :) 
 
 
 
Så jävla söt text-grej... står: All you need is love... And a dog. 

Sedan köpte jag skålar & nya uppläggningstallrikar. :) 

I want my own cage

Jag letar som en galning efter en " Dekorations bur " Har sett en på buketten som är rätt fin. Ingen annan som vet om det finns att beställa på någon bra sida eller sett i någon affär? Liknande på bilden är jag intresserad utav. 
 

You can't tell more

Var ner på stan en snabbis idag, hittade äntligen en sån kron lykta jag letat efter. Orkade inte knäppa en egen bild så snodde från google. min är dock mycket mindre. ÄLSKAR :D 
 

Not only me

Jag och Johan är så jääävla sugna på att köpa detta till vårat vardagsrum. Jag tycker dock att 2495:- är lite för dyrt för en tv-bänk. Men satan vad snygg den är :D Så mest troligt är det att detta kommer pryda vårat vardagsrum ;) 
 
Är liksom svart högglansigt. ahhh, så jävla snyggt.
 

Like a true lover

Hade en shopping kväll på birsta med Johans och hans mamma häromdagen :) Blev lite grejer inhandlade fakktiskt. ;D nu längtar jag som ett djur tills man flyttar.
 

Lonley dark

Mitt rum ser just nu ut som ett offer av en tornado. Helt vidrigt vad stökigt det är här. Mestadels Johans jävla grejer. massa dator grejer, skärmar, datorer och bioljud. Ska försöka få någon ordning nu så det blir gjort. Ilska är hemma från minisemestern hos mamma. =) skönt att ha henne hemma.
 

Så off and away askungen ;)

You wanna remeber it all

Kul, sitter och tittar på mina fiskar och dom ser hängiga ut. Fattas bara att dom jävlarna ska lägga av och dö................. JAHOPP. Annars är det nog inte så mycket mer. ilska är på semester hos familjen wedin och kommer hem imorgon. Skönt, har saknat dendär lilla spillevinken. =)
 

RSS 2.0