Yellow yellow, black

Om dagarna ser jag ihjäl mig på one tree hill för att försöka undan komma dessa biverkningar, :p Har hunnit komma till säsong 5 nu och börjar få lite smått panik att det bara är 6,7,8 kvar ^^ Som tur är så kan jag se dom om & om & om igen :-D



C00L_cat

Time you get out

Fyfan denhär jävla medicinen gör mig äckligt jävla trött. :( och vidrigt illa mår jag, hela tiden.. och inte för att tala om huvudvärken. hur fan ska man stå ut 3 veckor av detta? SUG AV MIG!!


Jag & Johan håller på att leka en lek nu iaf. Smak leken, hahaha :-D kanske hur kul som helst att se hans min när han fick en blandning på socker, vanlijsocker & senap. :-D underbart!


Baby, if I fall

 



Jag & Johan bestämde oss för att gå på en söndagspromenad förut, :-D


Wake up, please wake up

Hemma nu och oooh så skönt. :) Har hängt med emma & tess nu på morgonen, tess skulle på bröllop så emma har fixat henne och helvete vad fin hon blev. SINNES! (du är alltid fin tess, men idag var du så vidrigt tjejigt fin :-D) om de var ligg-fest hon skulle på hade hon fått ligga på studs, ;).



Sitter och väntar på Johan nu iaf. :)
om jag ska utgå från vad han skrivit till en kompis på facebook så äre tydligen " film & vuxenmys " Har helt andra planer jag... he-he.


Har förresten börjat på min medicin idag, förutom illamående & tomhet så äre ingen skillnad.

A girl is always a girl

Sitter hemma hos mamma & kenth nu och ska sova här inatt. Eftersom jag sovit med Johan så länge att ja inte ens minns när vi var ifrån varandra så kände jag, "fan vi måste sakna varandra lite" BIG mistake.. saknar han som en gris nu och hade heldre legat hemma nu och pussat på honom....


All of us belive



Känns som att allt utspelar sig igen nu kring denna månad, all ångest & alla känslor kommer tillbaka. Känner precis samma känsla som jag kände runt denna tid.. Man låter bli och tänka för att det gör så satans ont.


Fan vad jag saknar dig fredrik. ♥

Always on my mind, forever in my heart.


Push push, don't you stop

Mamma kom förbi idag helt oinbjuden & oväntad, ^^ så det var roligt. :) Dock så blev det inte så mycket prat då dom höll på att borra här & man inte ens hörde sina egna tankar. Sitter iallafall & väntar in Johan nu. :)


This is a dark fantasy



They say that if you love someone, let them go to see if they come back.
But let's face it, if you really love them, you're not letting them go.

It's not my time

Jahapp, igår rev dom ut vårat badrum.. vilket har resulterat i att vi inte har någon dusch eller toalett. Så vi har en barack här utanför som vi måste använda, jävligt kul........ Just i detta läge känns det inte värt det alls, hade lätt kunna ha kvar vårat badrum. Men är väl bara att härda ut dessa 6 veckor.



Igår så skulle jag iaf duscha, så jag var snäll och lät Johan duscha först, så när jag skulle duscha var det varmt vatten tills jag skulle börja tvätta ur balsamet, fyfan... vattnet blev så vidrigt kallt att det gjorde ont i huvudet, jag stod där och halvt grinade medans Johan bara asgarvade, :P svin!!!



Blev att jag stannade hemma från skolan idag då micha jobbade och inte kunde gå ut med ilska. Johan var också vääääldigt söt som gick ut med ilska innan han gick till skolan så ja skulle få sova.. :-D Så vi har försökt legat & sova ända till 11 jag & minigrisen, :p trots allt borrande, springande i dörren och massa skratt&prat utanför sovrummet.


Just to be the next

Herregud va tomt det känns nu när Johan åkt hem, känns som att jag inte varit ensam på 1000 år .. ^^ måste erkänna att det är lite småskönt också. :-D Jag håller just nu på & tvättar och det är väl det jag ska pyssla med tills han kommer tillbaka :) Tänkte försöka göra lite uppgifter också.


Write it on the skyline



There's nothing more attractive than confidence,
once you see your own beauty
, so will everyone else.


And you played it, to the beat

Igår var jag & Johan ut hos mamma och drack kaffe och socaliserade lite med mamma & kenth :) Var ner en sväng till Emma&Tess också..


Idag så har vi varit ut till honom & hälsat på hans lillesyster & hans pojkrum, ;) haha såå gulligt att hans rum är som en 14årig killes rum. ahh, cute. Sedan var vi faktiskt en sväng på birsta innan vi åkte hem & låg och myste i hans pojksäng. :) ( är helt allvarligt fortfarande chockad att de inte var en spälsäng han hade )



Väl hemma hos mig har vi inte gjort så satans mycket, käkat tacos, varit med mamma & micha..Sen nu på kvällssidan har vi varit uppe på Norra berget och gått björnstigen med ilska :-D kanske hur mysigt som helst.



Fan vad jag är tok-kär i mitt lilla troll, ♥

Time to bring back



You can't buy love because when it's real,
it's priceless.


You wake me up

Har jag kanske sveriges stördaste pojkvän?! ja men typ.... ni vill inte ens läsa vad fan han sysslar med just nu.... Iallafall så idag har vi varit iväg på vårdcentralen, jobbigt att ha en sjuk jävel som pojkvän, ja visst!


Sedan så åkte vi ut till spikarna och han visade mig vart vi ska gifta oss, kanske hur fint som helst. :) Sen kan jag känna att Johans körkort bör dras in...




Was she closer?

Skolan idag har varit kanske hur nice som helst, :-D Superkul att nathalie är där, finns där & stöttar mig genom mina svåra tider som pågår just nu ;) hahaha.... Nä men sååå äre, helt opeppad på att vara ensam tills ikväll går jag & lägger mig i sängen och glor sönder den lilla synen jag har kvar på ögonen.


One tree hill, fuck yeah.


You bring me down

Första skoldagen idag efter att ha haft praktik. Gick superbra men fick en jävla massa uppgifter som jag absolut har noll energi till att göra. :( Ska nog ta & skriva av johans papper, He-he!! ;-) läjuuuuuu.


Efter skolan gick jag på stan med mamma en sväng, köpte faktiskt 4 säsonger av One tree hill, så nu ska jag köpa 1:an & 8:an sedan är den komplett. :):):)


Try dooing it rigth

Mistakes are meant for learning, not repeating.

RSS 2.0